Opriti sanctiunile! Acum!

Da, sactiunile impotriva Rusiei sunt nocive pentru rusi si pentru economia lor! Da, sanctiunile impotriva Rusiei sunt nocive pentru europeni si pentru economia lor!

Rusia este al treilea partener comercial al Uniunii Europene ; tranzactiile intre noi au fost in crestere pana in martie 2014. Este rational sa se saboteze relatiile noastre cu Rusia in mijlocul crizei monedei Euro, a datoriilor, a cresterii si a somajului?

Avand in vedere ca este acceptat acum faptul ca masurile de sanctiune (precum cele din Iran, Cuba, Coreea de Nord, etc) sunt ineficiente sau chiar neproductive. Avand in vedere ca sanctiunile impotriva Rusiei s-au dovedid a fi ineficiente si neproductive in stabilirea pacii in Ucraina.

De ce refuza Uniunea Europeana sa ridice sanctiunile impotriva Rusiei?

Pusi fata in fata cu re-editarea neincetata si incomprehensibla a acestor sanctiuni, care numai ne indeparteaza de stabilirea pacii, este timpul sa le spunem liderilor europeni ca nu dorim sa fim captivii unei politici, care este justificata doar de furia mass-mediei, si substituie acum opinia publica. Insa noi nu dorim sa o aprobam, o intelegem cu atat mai putin si nu vrem in niciun caz sa devenim victimele acesteia.

Opriti sanctiunile! Acum!

Nota bene: Dincolo de argumentul economic pe care il subliniem de dragul consensului, este evident ca ridicarea sanctiunilor va permite reluarea cooperarii euro-ruse, o preconditie absolut necesara pentru restabilirea pacii in Ucraina: cum putem sa ne asteptam ca pro-rusii si pro-europenii sa se inteleaga, daca noi nu putem face aceasta?

Sanctiunile au un impact negativ asupra tuturor. Haideti sa dovedim impreuna ca Uniunea Europeana poate restabili pacea si cooperarea, chiar si in timpuri de criza. Ridicati sanctiunile si reluati relatiile de diplomatie.

Reason

Justificare: Sanctiunile au un impact negativ asupra tuturor. Haideti sa dovedim impreuna ca Uniunea Europeana poate restabili pacea si cooperarea, chiar si in timpuri de criza.

Thank you for your support
pro

Not yet a PRO argument.

contra

No CONTRA argument yet.