Punë të jashtme

The frozen resources of Russia and Russian oligarchs must go to the reconstruction of Ukraine.

Peticioni drejtohet tek
European Parliament
57 mbështetësit
0% arritur 1.000.000 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar mars 2022
  2. Mbledhja akoma > 4 javë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

We ask for the adoption by the Council of the European Union of a resolution on full compensation for the damage caused to Ukraine by the Russian Federation, which launched an aggressive war against the Ukrainian people. Transfer of all funds from the "frozen" accounts of citizens of the Russian Federation to the State Budget of Ukraine.

arsye

Russia invaded Ukraine, killing thousands of Ukrainians: children, women and men, destroyed Ukrainian cities, millions left homeless.

Ukraine's losses are estimated at billions of dollars, human losses are invaluable.

Russia must pay for it.

It will be fair if the frozen money of Russia and Russian oligarchs will be transferred to Ukraine for reconstruction.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Oleksandr Popov nga Zdolbuniv
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

në 27/05/2022

Those ill gains can help Ukraine to both withstand the attack and recover post-war. It would only be fair and just to do that.

në 21/03/2022

This is the real chance to show oligarchy that no amount of money or status can absolve from responsibility

në 15/03/2022

Russia must pay for all the damages caused to my Motherland, Ukraine

në 11/03/2022

Россия причина много горя и больших финансовых потерь для Украины. Россия это страна агрессор, они должны заплатить за то что они уничтожили.

në 10/03/2022

For the future of Ukraine.

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/the-frozen-resources-of-russia-and-russian-oligarchs-must-go-to-the-reconstruction-of-ukraine/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani