Administration

σχετικά με εικαζόμενη υπόθεση κακής διαχείρισης από την Επιτροπή μιας διαδικασίας επί παραβάσει κατά της Ιταλίας

Petitioner
1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Ο αναφέρων επικαλείται κακή διαχείριση από την Επιτροπή μιας διαδικασίας επί παραβάσει κατά της Ιταλίας (NIF 2014/4231) σχετικά με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στη δημόσια διοίκηση. Αναφέρεται σε δύο καταγγελίες που έγιναν προς τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή σχετικά με κακή διαχείριση από την Επιτροπή. Ο αναφέρων ασκεί κριτική για τον τρόπο με τον οποίο η Επιτροπή παρακολουθεί την κατάσταση για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης της Ιταλίας προς την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ο αναφέρων παραπέμπει στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 31ης Μαΐου 2018 σχετικά με «απάντηση στις αναφορές σχετικά με την αντιμετώπιση της επισφάλειας και της καταχρηστικής χρησιμοποίησης συμβάσεων ορισμένου χρόνου». Ο αναφέρων ζητεί από το Κοινοβούλιο να συγκροτήσει επειγόντως μια εξεταστική επιτροπή δυνάμει του άρθρου 226 της ΣΛΕΕ, σχετικά με τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Link to the petition

Image with QR code