Të drejtat e kafshëve

SAVE NOAH'S ARK! Cyprus, island of love, unless you are a stray cat or dog,

Peticioni drejtohet tek
Sovereign Base Area Office, Area Officer.
518
103% arritur 500 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar 07.02.2023
  2. Mbledhja akoma > 6 javë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Currently the Sovereign Base wish to demolish Noah's ark shelter, based on a planning technicality!!

We need Cyprus to respect the lives and welfare of stray animals, provide positive care and funding

Those who support stray animals from their picket should be supported and applauded not persecuted..

arsye

Cyprus is adored by many repeat travelllers, seen as the island of love and so

welcoming, but away from the tourist money trail, Cats and dogs (-widely reported 250,000 strays) are neglected and abused, abandoned or callously poisoned.

Govt Veterinary Services want shelters to be of a good standard, and due to a planning technicality, the Sovereign base want to demolish a purpose built shelter which has existed > 10years. It is away from residential areas, and has helped the local community which does not provide a pound/shelter (though legally obliged to), has helped countless otger rescuers and govt vet services in taking, rehabilitating and rehoming strays.

It is financially and morally criminal to demolish such a facility

Please help!!

Please sign & show your support, and please share

Angie

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Cyprus Dogs, a Paw in the right direction nga Agia Napa
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

Desperate situation in Cyprus so we need Shelters and hope for abandoned dogs

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

në 09/03/2023

I used to live in Cyprus so want these lovely animals to be looked after.

në 09/03/2023

We got honey was Julie in 2016 such a lovely dog

në 01/03/2023

All Animals And Organizations That Provide Help Shelter Love And Care For Them Are To Me.

në 01/03/2023

I respect animals and thier rights to be looked after in a humane way

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/save-noahs-ark-cyprus-island-of-love-unless-you-are-a-stray-cat-or-dog/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani