Privind presupusa încălcare a legislației UE, în cadrul legislației naționale care abordează urmările incendiilor forestiere distrugătoare din Attica, Grecia

Petición a.
2 Apoyo 2 En. Unión Europea

Colecta terminada.

2 Apoyo 2 En. Unión Europea

Colecta terminada.

1. Iniciado 2020
  2. Colecta terminada.
  3. Preparar presentación.
  4. Diálogo con destinatario
  5. Decisión

Esta es una petición en línea Del Parlamento Europeo..

Expedición.

Petiționarul face referire la Ordonanța de Urgență emisă de statul grec în iulie 2019 pentru a gestiona urmările incendiilor forestiere distrugătoare din 2018 din Attica, Grecia. În această ordonanță, există o dispoziție care stipulează că Camera Tehnică din Grecia poate acorda derogări de la dispozițiile statutare ale legislației existente, legate de procedura de atribuire a contractelor de achiziții publice de lucrări, de servicii și de bunuri. În opinia sa, acest lucru reprezintă o încălcare clară a legislației UE în domeniul achizițiilor publice (Directivele 2014/24/UE și 2014/25/UE). El mai adaugă că, în opinia sa, nu se pune problema unei urgențe reale, deoarece evenimentele care au dus la adoptarea legii respective au avut loc în urmă cu mai mult de un an de la intrarea în vigoare a acesteia.

Enlace a la petición.

Imagen con código QR

Hoja desprendible con código QR

Descargar. (PDF)

Todavía no hay un argumento PRO.

Todavía no hay un argumento CONTRA.

Ayudar a fortalecer la participación ciudadana. Queremos que se escuchen sus inquietudes sin dejar de ser independientes.

Promocione ahora.