Handelspolitik

Privind presupusa imposibilitate de a înregistra ambarcațiunile de agrement construite înainte de adoptarea Directivei 94/25/CE

F. G.
  1. Launched October 2019

Petiționarul reclamă faptul că nu poate să-și înregistreze ambarcațiunea de agrement în România, deoarece nu deține un certificat de conformitate pentru aceasta. El afirmă că iahtul său a fost construit în Franța în 1979, într-o epocă în care Directiva 94/25/CE nu era în vigoare și nu exista nicio cerință legală pentru un astfel de certificat. Petiționarul solicită modificarea Directivei 94/25/CE, deoarece îi împiedică pe proprietarii de ambarcațiuni de agrement mai vechi să le înregistreze la autoritățile competente.

Thank you for your support, F. G.