Handelspolitik

94/25/EK irányelv elfogadása előtt épített kedvtelési célú vízi járművek nyilvántartásba vételének állítólagos lehetetlenségéről

F. G.
  1. Launched October 2019

A petíció benyújtója kifogásolja, hogy nem tudja nyilvántartásba vetetni kedvtelési célú vízi járművét Romániában, mert hajójának nincs megfelelőségi tanúsítványa. A petíció benyújtója azt állítja, hogy jachtját 1979-ben Franciaországban építették, amikor a 94/25/EK irányelv még nem lépett hatályba, és nem volt jogi követelmény az ilyen tanúsítvány. A petíció benyújtója kéri a 94/25/EK irányelv módosítását, mivel az lehetetlenné teszi, hogy a régebbi kedvtelési célú vízi járművek tulajdonosai az illetékes hatóságoknál nyilvántartásba vegyék azokat.

Thank you for your support, F. G.