Arbeit

Privind necesitatea unei anchete independente cu privire la protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii (caz personal)

George Mcloughlin
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul susține că, în timp ce a lucrat ca inspector al muncii în Irlanda, a fost martorul multor încălcări ale legislației muncii de către angajatori. Petiționarul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la aceste nereguli față de superiorii săi, dar nu s-a luat nicio măsură. Prin urmare, petiționarul a decis să inițieze o procedură oficială pentru a furniza informații cu privire la încălcări, în conformitate cu legislația irlandeză. Petiționarul afirmă că, din momentul în care a lansat această procedură până la pensionarea sa, el a fost supus unor măsuri disciplinare și unor acte de intimidare din partea superiorilor săi. Scopul petiției sale este de a protesta împotriva situației impuse ca angajat al Comisiei pentru relațiile la locul de muncă (Workplace Relations Commission), în care, după opinia sa, superiorii săi au acționat în calitate de judecător și de parte interesată în proces.

Thank you for your support, George Mcloughlin