Arbeit

Privind necesitatea unei anchete independente cu privire la protecția persoanelor care raportează încălcări ale dreptului Uniunii (caz personal) 

George Mcloughlin
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Collection yet 8 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul susține că, în timp ce a lucrat ca inspector al muncii în Irlanda, a fost martorul multor încălcări ale legislației muncii de către angajatori. Petiționarul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la aceste nereguli față de superiorii săi, dar nu s-a luat nicio măsură. Prin urmare, petiționarul a decis să inițieze o procedură oficială pentru a furniza informații cu privire la încălcări, în conformitate cu legislația irlandeză. Petiționarul afirmă că, din momentul în care a lansat această procedură până la pensionarea sa, el a fost supus unor măsuri disciplinare și unor acte de intimidare din partea superiorilor săi. Scopul petiției sale este de a protesta împotriva situației impuse ca angajat al Comisiei pentru relațiile la locul de muncă (Workplace Relations Commission), în care, după opinia sa, superiorii săi au acționat în calitate de judecător și de parte interesată în proces.

Thank you for your support, George Mcloughlin

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now