Tiere

Privind interzicerea totală a creșterii animalelor pentru blană în Europa și a importurilor de blană din țările terțe

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 days

Petiționara solicită Parlamentului European interzicerea totală a creșterii animalelor pentru blană în Europa și a importurilor de blană din țările terțe, în special din China și Canada. Petiționara afirmă că în peste 5 000 de crescătorii de animale pentru blană din Europa se cresc nurci, vulpi, șinșile și iepuri, în condiții îngrozitoare, înainte de a fi sacrificate cu violență. Petiționara susține, în continuare, că, din cauza utilizării unor produse toxice, industria blănurilor este una dintre cele mai poluante din lume, atât pentru mediu, cât și pentru oameni.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international