Tiere

Euroopas igasuguse karusloomakasvatuse ja kolmandatest riikidest karusnaha importimise keelustamise kohta

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Petitsiooni esitaja kutsub Euroopa Parlamenti üles keelustama igasugust karusloomakasvatust Euroopas ja karusnahkade importimist kolmandatest riikidest, peamiselt Hiinast ja Kanadast. Petitsiooni esitaja märgib, et Euroopas kasvatatakse rohkem kui 5000 karusloomafarmis naaritsaid, rebaseid, tšintšiljasid ja küülikuid kohutavates tingimustes, enne kui nad julmal viisil tapetakse. Petitsiooni esitaja väidab ka, et toksiliste toodete kasutamise tõttu on karusnahatööstus maailmas üks saastavamaid, nii keskkonna kui ka inimeste jaoks.

Thank you for your support, E. P.