Environment

Par trokšņa piesārņojumu Santakrusā de Tenerifē (Spānijā)

Petitioner
3 supporters 3 in European Union

Collection finished

3 supporters 3 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzēja pauž nožēlu par Santakrusā de Tenerifē esošās Avenida de la Constitución pašreizējo nolaisto stāvokli, kas rada ievērojamu troksni. Lūgumraksta iesniedzēja norāda, ka savus apgalvojumus pamatojošus dokumentus ir iesniegusi Tenerifes salas padomei un Santakrusas de Tenerifes pilsētas domei, taču bez rezultātiem. Lūgumraksta iesniedzēja uzskata, ka attiecīgās iestādes ir pārkāpušas Direktīvu 2002/49/EK par vides trokšņa novērtēšanu un pārvaldību un Eiropas Savienības iedzīvotāju pamattiesības, piemēram, tiesības uz veselību, drošību, integritāti un tiesības tikt informētiem. Lūgumraksta iesniedzēja vēlas uzzināt, vai attiecībā uz šo teritoriju ir izstrādāts atjaunināts rīcības plāns, un, ja tāds ir, kādus pasākumus ir paredzēts veikt uz Avenida de la Constitución, lai novērstu tās stāvokļa pasliktināšanos un ierobežotu trokšņa piesārņojumu, no kura cieš šīs teritorijas iedzīvotāji. Lūgumraksta iesniedzēja arī ierosina virkni pasākumu, kurus varētu veikt, lai samazinātu minēto trokšņa piesārņojumu.

Link to the petition

Image with QR code