Par problēmām no Nīderlandes varas iestādēm saņemt A1 atbrīvojuma sertifikātu, lai novērstu nodokļu dubultu uzlikšanu Horvātijas jūrniekiem

Petitioner
0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs, kurš pārstāv Horvātijas Jūrnieku izvietošanas aģentūru, sūdzas par problēmām, kas ir saistītas ar Nīderlandes varas iestāžu A1 atbrīvojuma sertifikāta iegūšanu attiecībā uz Horvātijas jūrniekiem, kuri strādā zem Nīderlandes karoga. Šis atbrīvojums ir nepieciešams, lai novērstu nodokļu dubultu uzlikšanu veselības un pensiju apdrošināšanai. Lai izskaidrotu atteikumu piešķirt atbrīvojumu kopš 2016. gada, tika norādīti dažādi iemesli, kurus lūgumraksta iesniedzējs uzskata par nekonsekventiem. Tas ir liedzis jūrniekiem veikt iemaksas, un tāpēc Horvātijā viņi tiekot atstāti bez veselības un pensiju apdrošināšanas.

Link to the petition

Image with QR code