Par pieaugošo nodarbinātības nestabilitāti Itālijā

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs pauž lielas bažas par pieaugošo nodarbinātības nestabilitāti Itālijā. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka Itālijas tiesību akti šajā jautājumā nenodrošina pietiekamu un efektīvu aizsardzību pret pārkāpumiem, tādējādi pārkāpjot Eiropas tiesību aktus. Kā norādīja lūgumraksta iesniedzējs, situācija nav uzlabojusies pēc nesenajām darba tirgus reformām Itālijā, kas tika ieviestas 2012. gadā (Fornero reforma) un 2014. gadā (Likums par darbvietām). Lūgumraksta iesniedzējs kritizē veidu, kādā Eiropas Komisija ir uzraudzījusi šo situāciju, lai nodrošinātu Itālijas īstenoto atbilstību Direktīvai 1999/70/EK par darba līgumiem uz noteiktu laiku. Tādēļ viņš lūdz Eiropas Parlamentu nodrošināt, lai Itālija ievēro attiecīgos Eiropas tiesību aktus un tiesu praksi.

Link to the petition

Image with QR code