Tiere

On increasing financial support for research without animal testing 

Bianca Mantel
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
92 mbështetësit 92 në Europäische Union
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shkurt 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian .

përpara

The petitioner states that too much EU research funding is still being directed towards research using animal testing. She believes that laboratories will only change their behaviour if research without animal testing is given more funding, and this is her request.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Bianca Mantel

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International