Handelspolitik

On behalf of the Open Borders Europe association, bearing 2 signatures, on the Schengen system and measures taken during the COVID-19 crisis 

Open Borders Europe
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
171 mbështetësit 171 në Europäische Union
34% nga 500 për kuorumin
  1. Filluar qershor 2020
  2. Mbledhja akoma 12 ditë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner points to the fact that with the Schengen Borders Code border regions have become model European regions where cross-border exchanges have been instrumental in reducing resentment and prejudice on all sides of the borders. Due to the COVID-19 crisis suddenly unnecessary journeys to and from Belgium were forbidden. There was a lot of ambiguity about what was a justified ground for border crossing. The petitioner demands to examine the legality of the border controls and the restrictions introduced more rigorously at European level for future cases. He also demands the Belgian authorities to explain in a transparent manner what objective reasons can be put forward in relation to the proportionality of the continued controls and restrictions on admission at its borders. With regard to border controls, the question arises in particular whether the COVID 19 pandemic – which undoubtedly poses a risk to public health – should be considered as a “serious threat to public policy or internal security” in accordance with Articles 25(3) and 28 of Regulation (EU) 2016/399 (Schengen Borders Code). Finally, he urges the Member States, the European Parliament, the Council of the European Union and the European Commission, to draw up a plan to revitalise and strengthen the Schengen area.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Open Borders Europe

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International