Tiere

On animal testing 

E. P.
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
74 mbështetësit 74 në Europäische Union
15% nga 500 për kuorumin
  1. Filluar maj 2020
  2. Mbledhja akoma 8 javë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner calls for immediate ban on animal testing. He explains that there are alternatives testing methods and gives the example of the Netherlands.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , E. P.

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International