Siguri

Investigate the war crimes of Russia's political leadership led by Putin V.V. in the International C

Peticioni drejtohet tek
the International Court in The Hague
149 mbështetësit
0% arritur 1.000.000 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar mars 2022
  2. Mbledhja akoma > 9 javë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

By treacherously attacking peaceful Ukraine on February 24, 2022, Putin-led Russia has violated numerous international treaties for the sake of its conquest ambitions. This act of aggression is the result of impunity for crimes such as the assassination of Poland's entire political elite along with President Kaczyński near Smolensk in 2010, the downing of a civilian plane MH17 near Donetsk, the Chechen genocide in 1999, the Georgian occupation in 2008, the Tatar and Ukrainian genocides in annexed Crimea and eastern Ukraine in 2014, the outbreak of war in Syria and the support of dictator Bashar al-Assad in the oppression of the Syrian people, the numerous killings of Russian opposition politicians and public figures around the world.

Given the imperial ambitions of the Russian-Putin junta, European nations such as Finland and Sweden, which are not members of NATO, are in danger to be attacked next.

We demand an investigation into all war crimes of Russia's political leadership led by Putin V.V. in the Hague Tribunal for starting many wars and causing thousands of deaths.

arsye

Stop the war in Ukraine and bring to justice war criminals responsible for the deaths of civilians.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Yuriy Koziy nga Kyiv
Pyetje për iniciatorin

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

në 11/05/2022

Putin is a terrorist who needs to be stopped! He is killing thousands in Ukraine and will not stop at that nation until he reclaims his empire

në 22/03/2022

I'm Ukrainian, and with my own eyes I have to observe Russia's terrible crimes in my country every day

në 22/03/2022

Putin is a war criminal and must be brought to justice. The world must come together to see it is done.

në 18/03/2022

Ukaine is been destroyed the Russia federation plus presidents ministers with chechen alias. Civilians are unlawfully killed war crimes plus children stop the massacre

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/investigate-the-war-crimes-of-russias-political-leadership-led-by-putin-v-v-in-the-international-c/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani