Security

Розслідувати військові злочини політичного керівництва Росії на чолі з Путіним В.В. у суді Гааги

Міжнародний суд у Гаазі
149 Supporters
0% achieved 1.000.000 for collection target
  1. Launched March 2022
  2. Time remaining > 9 weeks

I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Вероломно здійснивши напад на мирну Україну 24 лютого 2022 року, Росія на чолі з Путіним порушила численні міжнародні договори заради своїх загарбницьких амбіцій. Даний акт агресії є результатом безкарності таких злочинів як вбивство всієї політичної еліти Польщі на чолі з президентом Лехом Качинським під Смоленськом у 2010 році, збиття цивільного літака MH17 під Донецьком, геноцидом чеченського народу у 1999 році, окупації Грузії у 2008 році, геноциду татарського та українського народів в анексованому Криму та на сході України у 2014 році, розпалювання війни у Сирії та підтримка диктатора Башара Асада у пригніченні сирійського народу, численні вбивства опозиційних російських політиків та громадських діячів по всьому світу.

Враховуючи імперські амбіції російсько-путінської хунти, наступними під загрозою є такі європейські держави як Фінляндія і Швеція, які не входять до військово-політичного блоку НАТО.

За провокування та розв\'язання багатьох воєних конфліктів з численними жертвами серед цивільного населення, вимагаємо розпочати розслідування всіх військових злочинів політичного керівництва Росії на чолі з Путіним В.В.  в міжнародному суді Гааги.

Reason

Зупинити війну в Україні та притягнути до відповідальності військових злочинців винних в загибелі цивільного населення.

Thank you for your support, Yuriy Koziy
Question to the initiator

This petition has been translated into the following languages

new language version

Why people sign

on 13 Apr 2022

хвилююсь за свою країну

on 23 Mar 2022

Російська федерація вбиває та знищує українців та міста та села України. Застосовує заборонену зброю на території України та знущається над Українцями.

on 23 Mar 2022

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/rozsliduvati-vijskovi-zlocini-politicnogo-kerivnictva-rosii-na-coli-z-putinim-v-v-u-sudi-gaagi/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET