Umwelt

în numele asociației STOP Poluării Provenite De La Groapa De Gunoi Iridex - Chiajna – Rudeni, privind poluarea aerului din cauza depozitului de deșeuri Rudeni din București, România

STOP Poluarii Provenite De La Groapa De Gunoi Iridex- Chiajna- Rudeni
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul deplânge problema vaporilor și a emisiilor toxice care afectează grav localitatea Chiajna și o zonă din București de câțiva ani. El își exprimă îngrijorarea cu privire la riscul asupra sănătății cetățenilor, în principal ca urmare a arderii deșeurilor și a emisiilor de hidrogen sulfurat. Acesta solicită instituțiilor europene să ia măsuri, întrucât nu a obținut rezultate concrete în ultimii ani din partea autorităților locale române.

Thank you for your support, STOP Poluarii Provenite De La Groapa De Gunoi Iridex- Chiajna- Rudeni