Punë të jashtme

Immediate accession of Ukraine to the European Union under a new special procedure

Peticioni drejtohet tek
European Union
4.275 mbështetësit
21% arritur 20.000 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar mars 2022
  2. Mbledhja akoma > 3 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Ukraine appeals to the European Union to join the EU immediately under a new special procedure

arsye

We quote the President of Ukraine Volodymyr Zelensky: “Europeans are aware that our soldiers are fighting for our state and, consequently, for the whole of Europe. For peace for all European countries, for the lives of children, for equality, for democracy. And this gives us the full right to do so. We appeal to the European Union for Ukraine's immediate accession under a new special procedure. "

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Максим Гаврилюк nga , Івано-Франківська область, Коломийський район, місто Снятин
Pyetje për iniciatorin

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

në 13/06/2022

Бажаю , щоб Украіна сла частиною Європи

në 12/06/2022

Україна посилить ЄС та його безпеку

në 02/06/2022

Die Ukraine muss siegen um Putins Russland nicht weiter zu ermutigen seine Grenzen zu erweitern.

në 02/06/2022

We're all under the threat of Russian Federation. It's now more important to unite than ever.

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/immediate-accession-of-ukraine-to-the-european-union-under-a-new-special-procedure/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani