Familje

Duvets should definitely be called Quilts.

Peticioni drejtohet tek
Government
14 mbështetësit
3% arritur 500 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar janar 2022
  2. Mbledhja akoma > 5 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

I want to change the name duvet to quilt. This is a matter of extreme importance and I think the government would be doubtless that my matter would pass through in seconds.

arsye

This is extremely important for a number of reasons. I am passionate about the matter.

  1. The name \\\'duvet\\\' seems like a luxury item, poorer familys will not even bother to take the time to walk to a shop to buy the luxury duvet, which could change their life. If it was called a quilt, it would seem like a must-have for all familys and they would take the time to buy one as it seems as a less expensive item.
  2. Everone knows it is easier to say quilt rather than duvet.
Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Roscoe Brown nga Reading
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

lajm

This could change thousands if not millions of lives due to the new invigorated desire to get a quilt which they would not do if it was called duvet. This can help people in poverty, need and in utter helplessness. If your are decent, SIGN THIS NOW!

I cannot possibly think of an argument to this incredible petition. #upwithquilts

Pse njerëzit firmosin

në 27/04/2022

cos people calling them duvets are silly

në 07/03/2022

This is vital for the countries economy.

në 04/02/2022

the person that started it is my cousin

në 04/02/2022

This is vital. Absolutely vital. Without this, millions of innocent lives are at stake, freezing in the cold just because the so called "duvets" are too expensive. The public is at stake here, all must sign.

në 04/02/2022

This is important to me because if I don't sign this petition (which I know is not school related) I will get bad luck so ... Go quilts yay!

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/duvets-should-definitely-be-called-quilts/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani