Umwelt

Dėl valdžios institucijos apibrėžties, kuri nustatyta Direktyvoje 2003/4/EB dėl galimybės susipažinti su informacija apie aplinką, netaikymo Saksonijos žemės audito rūmams

Noël Lucia
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

Peticijos pateikėja mano, kad Saksonijos žemė pakeitė savo Informacijos apie aplinką įstatymą tam, jog savo Audito rūmams netaikytų valdžios institucijos apibrėžties, kuri nustatyta Direktyvoje 2003/4/EB dėl galimybės susipažinti su informacija apie aplinką. Dėl pakeisto įstatymo visuomenei užkirstas kelias susipažinti su Saksonijos audito rūmų turima informacija apie aplinką. Prašoma, kad Europos Parlamentas imtųsi visų reikiamų priemonių šiam ES teisės pažeidimui ištaisyti.

Thank you for your support, Noël Lucia