Umwelt

Szászországi tartományi számvevőszéknek a környezeti információkról szóló 2003/4/EK irányelv értelmében vett hatóság meghatározásából való kivételéről

Noël Lucia
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

A petíció benyújtója szerint Szászország módosította a környezeti információkról szóló törvényét annak érdekében, hogy kivonja a Számvevőszékét a hatóságnak a környezeti információkról szóló 2003/4/EK irányelv értelmében vett meghatározásából. A törvény módosítása a szászországi számvevőszék birtokában lévő környezeti információkhoz való nyilvános hozzáférés megtagadására szolgált. A petíció benyújtója felkéri az Európai Parlamentet, hogy tegyen meg minden szükséges intézkedést az uniós jog megsértésének orvoslására.

Thank you for your support, Noël Lucia