Sukses
Imazhi i peticionit Deutschen Luftraum für russische Flugzeuge und -gesellschaften sperren
Punë të jashtme

Deutschen Luftraum für russische Flugzeuge und -gesellschaften sperren

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Bundesregierung
25
Peticioni ka kontribuar në suksesin
  1. Filluar shkurt 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. Sukses

Peticioni ishte i suksesshëm!


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani