Zunanja politika

σχετικά με προβλήματα στο ταξίδι μέσα από κράτη μέλη και στην είσοδο στην Τουρκία

Peticija je naslovljena na

0 Podpisi

Zbiranje končano

0 Podpisi

Zbiranje končano

1. Začelo 2020
  2. Zbiranje končano
  3. Pripravite oddajo
  4. Dialog s prejemnikom
  5. Odločitev

To je spletna peticija Evropskega parlamenta .

Posredovanje
Ta peticija je na voljo tudi v slovenski .

Petition richtet sich an: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

Ο αναφέρων περιγράφει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και άλλοι πολίτες της ΕΕ ως πρώην Τούρκοι αλλοδαποί εργαζόμενοι όταν ταξιδεύουν μέσα από τα κράτη μέλη της Ουγγαρίας, της Κροατίας, της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και από κράτη εκτός ΕΕ, όπως η Σερβία και η Βόρεια Μακεδονία, προς την Τουρκία και κατά την αναχώρησή τους από εκεί. Παρά το γεγονός ότι πολλοί από τους συμπολίτες του έχουν ιθαγένεια κράτους μέλους της ΕΕ, συχνά κρατούνται στα σύνορα έως και 12 ώρες, ιδίως στη Βουλγαρία και την Ουγγαρία, και υποβάλλονται σε συχνούς αστυνομικούς ελέγχους. Μπορούν να επισπεύσουν τη διαδικασία μόνο με δωροδοκία. Αστυνομικοί έλεγχοι διενεργούνται αυθαίρετα ιδίως στα ταξίδια μέσω Βουλγαρίας, Σερβίας και Ουγγαρίας. Το πετρέλαιο είναι νοθευμένο και οι χώροι εξυπηρέτησης δεν είναι ασφαλείς. Καταγγέλλει επίσης ότι αναγκάζεται να πληρώνει τέλος 3 ευρώ που επιβάλλεται από την Τουρκία κατά την αναχώρηση από αυτή τη χώρα.

Povezava do peticije

Slika s kodo QR

Listek za trganje s kodo QR

Prenesi (PDF)

Informacije o peticiji

Petition gestartet: 18. 01. 2020
Petition endet: 17. 01. 2021
Regiji: Evropska unija
kategorijo: Zunanja politika

razprava

Zaenkrat še ni nobenega PRO argumenta.

Ni še argumenta CONS.

Pomagajte okrepiti sodelovanje državljanov. Želimo, da bi bili vaši pomisleki slišani in hkrati ostali neodvisni.

Promovirajte zdaj