Construction

Privind reducerea impactului asupra mediului prin munca la distanță

Petitioner
4 supporters 4 in European Union

Collection finished

4 supporters 4 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționara solicită promovarea și subvenționarea muncii la distanță pentru profesiile din domeniul informatic și administrativ. Petiționara consideră că munca la distanță ar diminua uzul automobilelor, a autobuzelor și a trenurilor și, prin urmare, ar reduce poluarea mediului. Orașe precum Madrid, unde există numeroase locuri de muncă administrative și unde, în opinia sa, prezența în birou nu este necesară, ar beneficia de pe urma acestei măsuri. Potrivit petiționarei, munca la distanță are numeroase avantaje, cum ar fi reducerea investițiilor guvernamentale în transportul feroviar, creșterea gradului de satisfacție a angajatului datorită unei vieți de familie mai bune, reducerea cheltuielilor de transport, reducerea numărului de zone depopulate și regularizarea prețurilor la chirii în orașe. Întreprinderile ar trebui să primească subvenții dacă ating un prag minim de muncă la distanță sau ar trebui să fie penalizate în cazul în care nu ating pragul respectiv.

Link to the petition

Image with QR code