Par Eiropas direktīvu iespējamu nepareizu transponēšanu attiecībā uz valsts mērķiem enerģētikas jomā

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzēja sūdzas par Bulgārijas Enerģētikas likuma nobeiguma un papildu noteikumu 18. panta iespējamu nepareizu piemērošanu. Viņa norāda uz Bulgārijas iestāžu ieviestajiem normatīvajiem grozījumiem, kuru dēļ 324 atjaunojamo energoresursu enerģijas pakalpojumu uzņēmumi (RES) strādā ar neto zaudējumiem. Lūgumraksta iesniedzēja atgādina par acīmredzami nepareizu “valsts un ES atbalsta shēmu” definīcijas interpretāciju; ir pārkāpta Direktīva 2009/28/EK un Regula Nr. 1305/2013. Viņa prasa izmeklēt Bulgārijas nelikumīgo rīcību saistībā ar ES tiesību aktu pareizu īstenošanu un iespējamu pārkāpumu, ko Bulgārija varētu būt izdarījusi saistībā ar tās mērķiem enerģētikas jomā un kas apdraud visu Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) finansēto projektu ilgtspēju.

Link to the petition

Image with QR code