Bildung

Om systemiske løsninger på behandlingsfaciliteter og undervisningsfaciliteter for børn og unge med sociale problemer i Polen 

Katarzyna Krella
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
66 Supporters 66 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  2. Collection yet 11 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Andrageren henviser til situationen for polske børn, der fungerer dårligt i et traditionelt uddannelsessystem på grund af traumatiske oplevelser, psykiatrisk behandling og forskellige psykiske lidelser. Ifølge andrageren har disse børn, som midlertidigt ikke er i stand til at tilpasse sig, i de seneste år ikke modtaget tilstrækkelig systemisk støtte. I det nuværende system med specialskoler og reintegrationsfaciliteter findes der ingen særlige centre for yngre børn mellem 7 og 13 år. Andrageren mener, at børn, der intellektuelt er velfungerende, men som ikke egner sig til traditionel uddannelse på grund af fysiske eller posttraumatiske årsager bør anbringes i 24 timers åbne centre (døgninstitutioner) og tilbydes diagnostik, uddannelse og terapeutisk bistand. Ifølge andrageren bør lovgivningen ændres så hurtigt som muligt, og der bør tilrettelægges et system for pleje på en sådan måde, at denne kategori af børn ikke udelukkes, og deres positive udvikling fremmes.

Thank you for your support, Katarzyna Krella
pro

Not yet a PRO argument.

contra

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now