Verwaltung

în numele „Asociación de Víctimas del Paro” (asociație a șomerilor), privind necesitatea de a se lua măsuri pentru găsirea unui loc de muncă pentru șomerii cu vârsta de peste 52 de ani și pentru ca acest grup să fie considerat ca fiind deosebit de defavorizat

ASOCIACION VICTIMAS DEL PARO. ESPAÑA
2 Supporters 2 in European Union
  1. Launched October 2019

Petiționarul solicită ca UE să declare că șomerii cu vârsta de peste 52 de ani sunt în mod special defavorizați și să le acorde acestora ajutoare financiare când sunt în căutarea unui nou loc de muncă. Petiționarul solicită să se aloce fonduri UE pentru a promova măsurile de găsire a unui loc de muncă vizând această categorie de vârstă și, în special, în sectorul bioeconomiei, domeniul petiționarului.

Thank you for your support, ASOCIACION VICTIMAS DEL PARO. ESPAÑA