Security

Europe, be brave! Europo budi hrabra!

Petition is directed to
politički lideri Europe
465
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched March 2022
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Želimo potaknuti naše europske čelnike da budu hrabri u svojim odlukama prema Putinu i njegovim saveznicima, iako i nama to može biti teško. Spasite Ukrajinu, a ne našu udobnost

Reason

Mi, građani europskih zemalja,

Osuđujemo agresiju koju je pokrenuo Vladimir Putin protiv Ukrajine, što poziva na beskompromisnu reakciju. Podržavamo opsežnu gospodarsku, materijalnu, oružanu, humanitarnu i ljudsku pomoć Ukrajini, kao i podršku u području međunarodnih sporazuma.

Gospodarski interesi ne smiju nadjačati nužnost obrane slobodne Europe. Ukrajina, iako sada nije članica NATO-a ili Europske unije, dio je toga.

 1. Kao Europljani, spremni smo se suočiti s gospodarskim posljedicama i utjecajem na opskrbu energijom, uključujući cijene energije. Odlučni smo snositi posljedice svih mjera, čak i ako su za nas bolne.
 2. U potpunosti podržavamo naše europske čelnike u donošenju hrabrih odluka o najstrožim mjerama protiv Rusije, Bjelorusije i svih onih koji se pridruže Putinu.

Želimo znati da smo svi dali maksimum u ovim kobnim satima. Trebamo slobodnu i hrabru Europu koju nitko i ništa neće zastrašiti. Moramo djelovati brzo i ustrajati.

Thank you for your support, Vojtěch Kaska from České Budějovice
Question to the initiator

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now