Security

EUROPE, BE BRAVE! EURÓPA, LÉGY BÁTOR!

Petition is directed to
az európai országok politikai vezetői
465
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched March 2022
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Ösztönözni szeretnénk európai vezetőinket a Putyinnal és szövetségeseivel szemben meghozott döntéseik terén, még ha ezek számunkra is megterhelőek lehetnek. Ukrajnát mentsük meg, ne a saját kényelmünket.

Reason

Mi, az európai országok polgárai

elítéljük a Vlagyimir Putyin által elszabadított agressziót Ukrajna ellen, amely megingathatatlan reakciót kíván. Támogatjuk a kiterjesztett gazdasági, anyagi, humanitárius és fegyverkezés terén nyújtott segítséget Ukrajnának, akárcsak a nemzetközi megállapodások által nyújtott támogatást. 

A gazdasági érdekek nem élvezhetnek elsőbbséget a szabad Európa megvédésének szükségességével szemben. Ukrajna, bár nem tagja az Európai Uniónak és a NATO-nak, Európa része.

 1. Európaiként készek vagyunk szembesülni a gazdasági következményekkel és az energiaellátásra gyakorolt hatással, beleértve az energiárakat is. Eltökéltek vagyunk minden intézkedés következményeit viselni, mégha ezek fájdalmasak is lehetnek számunkra.
 2. Teljesmértékben támogatjuk európai vezetőinket a legkeményebb intézkedésekkel járó bátor döntések meghozatalában Oroszországgal, Fehéroroszországgal és bárki másal szemben, aki Putyin mellé áll.

Tudni akarjuk, hogy mindannyian teljes mértékben mindent megtettünk ezekben a végzetes órákban. Egy szabad és bátor Európára van szükségünk, melyet senki és semmi nem félemlíthet meg. Gyorsan és kitartóan kell reagálnunk.

Thank you for your support, Vojtěch Kaska from České Budějovice
Question to the initiator

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now