Security

EUROPE, BE BRAVE! EUROOPPA, OLE ROHKEA!

Petition is directed to
Euroopan maiden poliittiset johtajat
465
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched March 2022
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Haluamme rohkaista Euroopan johtajia olemaan rohkeita päätöksissään Putinia vastaan, vaikka se voi olla vaikeaa myös meille. Pelastakaamme Ukraina sen sijaan että ajattelisimme omaa mukavuuttamme.

Reason

Me, Euroopan maiden kansalaiset,

tuomitsemme Vladimir Putinin laukaiseman aggression Ukrainaa vastaan. Tuo hyökkäys vaatii meiltä tinkimätöntä reaktiota. Kannatamme laajaa taloudellista, aineellista, humanitaarista ja inhimillistä apua ja aseistusapua Ukrainalle sekä apua kansainvälisten sopimusten osalta.

Taloudelliset edut eivät saa voittaa tarvetta puolustaa vapaata Eurooppaa. Vaikka Ukraina ei ole Naton eikä Euroopan Unionin jäsen, silti se kuuluu Eurooppaan.

 1. Euroopan kansalaisina olemme valmiita taloudellisiin seurauksiin sekä energiahuoltoon liittyviin vaikutuksiin, mukaan lukien niiden hinta. Olemme päättäneet kestää kaikkien toimenpiteiden seuraukset, vaikka ne olisivat tuskallisia myös meille.
 2. Kannatamme täysin Euroopan johtajien rohkeita päätöksiä ja mitä kovimpia toimenpiteitä Venäjää, Valko-Venäjää ja kaikkia niitä vastaan, jotka liittyvät Putiniin.

Haluamme tietää, että näinä ratkaisevina tunteina me kaikki teimme voitavamme. Tarvitsemme vapaan ja rohkean Euroopan, joka ei anna kenenkään eikä minkään pelotella sitä. Meidän on toimittava nopeasti ja sinnikkäästi.

Thank you for your support, Vojtěch Kaska from České Budějovice
Question to the initiator

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now