Zusammenleben

By E.A.C. (Spanish) on the alleged infringement of the Constitution and the violation the rights of movement and work of its citizens during the COVID-19 crisis in Spain

E. A.
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Składający petycję uważa, że Parlament Europejski powinien przeprowadzić dochodzenie w sprawie zarządzania przez władze hiszpańskie kryzysem zdrowotnym wywołanym przez pandemię COVID-19. Składający petycję uważa, że Hiszpania naruszyła jego prawo do swobodnego przemieszczania się i prawo do pracy. Składający petycję twierdzi, że specjalny dekret królewski przyjęty z powodu COVID-19 narusza hiszpańską konstytucję. Składający petycję informuje, że policja nieustannie dopuszcza się nękania i że obywatele są narażeni na groźby i poniżające traktowanie. Składający petycję twierdzi również, że systematycznie naruszane są prawa podstawowe.

Thank you for your support, E. A.

openPetition international