Të drejtat e kafshëve

Поможем котам из Китая!

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Правительство Китая
1 687 Mbështetëse

Mbledhja mbaroi

1 687 Mbështetëse

Mbledhja mbaroi

  1. Filluar mars 2024
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim


08.03.2024, 16:12

увлечили количество подписей с 1000 до 1500


Neue Begründung:

Коты погибают от рук живодёров, нуднонужно как можно быстрее помочь этим беззащитным животным.Новый срок: 06.06.2024
Подписи во время изменения: 926Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani