Rajon : Niel
Shëndet

Stop de bouwwoede aan de Rupeldijk

Peticioni drejtohet tek
lokale overheid Niel, Provincie Antwerpen
256
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shkurt 2023
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

16.2.23, 3:58 e paradites GMT-5

Beste ondertekenaars,

De petitie is herzien in overeenstemming met onze gebruiksvoorwaarden. De tijdelijke blokkering is opgeheven en de petitie kan nu verder worden ondertekend.

Bedankt voor je inzet!

Uw OpenPetitie Team


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani