Trafik&transport

Parking gratuit pour les résidents de Bettembourg

Peticioni drejtohet tek
Gemeng Beetebuerg
32
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 30/06/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

28.3.21, 3:32 e paradites GMT-4

Oups, faute dans le titre, je l'ai corrigée. Sinon aucun changement dans le texte lui-même.


New title: Parking gratuit pour les résidents de BetttembourgBettembourg
Signatures at the time of the change: 15


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani