Peticione në Vjena

Njoftimi i peticioneve të reja në Vjena

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.

të dhëna bazike

Përfaqësues të zgjedhur
Bürgermeister von Wien Michael Ludwig
Banorët
1 973 403
lejohet të votojë
~ 1.500.000

të dhëna kuorum

Kuorumi i openPetition (nënshkrime)
500

informacioni kontaktit

Faqja e internetit
https://www.wien.gv.at/
Peticion me shkrim në adresën postare
Wiener Landtag und Gemeinderat
Lerchenfelder Straße 4
Wien
adresa e E-mail
post@ma62.wien.gv.at

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani