Environment

V mene združenia Mesa de la Ría de Huelva, o hromadách vybagrovaného materiálu v blízkosti mesta Huelva (Španielsko)

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Predkladateľ petície sa sťažuje na vytváranie hromád vybagrovaného materiálu v chránených zónach na pobreží v blízkosti mesta Huelva (zóny LIC, ZEPA). Tieto hromady sa nachádzajú na pravom brehu ústia Huelva na sútoku riek Tinto a Odiel v chránených prírodných oblastiach patriacich k jednému z najdôležitejších slanísk v Európe Marismas del Odiel, ktoré je súvisle prepojené s riečnymi mokraďami národného parku Doñana prostredníctvom oblastí chránených vyhlásením zón CIS v rámci sústavy Natura 2000. Žiada zastavenie vytvárania týchto hromád vybagrovaného materiálu a vrátenie chránených biotopov do ich pôvodného stavu v zóne podobne citlivej ako pobrežie Huelva.

Link to the petition

Image with QR code