Wissenschaft

Rról, hogy Spanyolországban állítólag szabálytalanul használták fel az ERFA kutatási finanszírozását

P. C.
  1. Launched December 2019

A petíció benyújtója azt állítja, hogy Spanyolország az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) származó pénzt a legfejlettebb régióinak támogatására használja, annak ellenére, hogy ezt a kevésbé fejlett régiókban folytatott kutatások támogatására kellene fordítani. A petíció benyújtója szerint ez ellentétes hatást vált ki, és Spanyolország különböző régiói között még jobban kiélezi a különbségeket. Ebből kifolyólag az ERFA-források nem biztosítanak a leghátrányosabb helyzetben lévő régióknak semmilyen komparatív előnyt.

Thank you for your support, P. C.