Privind modificarea legislației UE

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționara sugerează că legislația UE ar trebui modificată introducându-se, printr-o directivă, denumiri de produse alimentare și comerciale pe piața Uniunii Europene sub formă de stele de calitate, de la unu la cinci. Stelele ar trebui să fie acordate în scopuri legate de sănătatea umană, de exemplu, produsele ecologice ar trebui să primească cinci stele. Mai mult, potrivit petiționarei, ar trebui să se interzică publicitatea la jucăriile pentru copii în UE în perioadele din noiembrie și decembrie, precum și în mai și iunie. De asemenea, ar trebui introdusă o interdicție privind recurgerea la tehnici de psihologie a copiilor în scopuri comerciale. În cele din urmă, petiționara solicită introducerea în legislația fiscală a unui prag de TVA (pe bază anuală) de la care va trebui plătită taxa pentru furnizarea de servicii juridice și de contabilitate.

Link to the petition

Image with QR code