Rechtstaatlichkeit

Privind investigarea finanțării de către Uniunea Europeană a proiectelor maghiare în cazul cărora există dovezi de corupție

G. K.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul reclamă finanțarea de către Uniunea Europeană a proiectelor din Ungaria. Potrivit petiționarului, există dovezi că fondurile UE sunt utilizate în mod necorespunzător în această țară. Prin urmare, petiționarul consideră că, prin acordarea acestor fonduri, Uniunea Europeană sprijină corupția din Ungaria. În acest context, el solicită o investigație privind motivele pentru care Uniunea Europeană finanțează în continuare proiecte în Ungaria și pune în discuție implicarea funcționarilor UE în mecanismele de fraudare.

Thank you for your support, G. K.
pro

contra