Rechtstaatlichkeit

Nnak vizsgálatáról, hogy a bizonyított korrupció ellenére az Európai Unió miért finanszíroz magyarországi projekteket

G. K.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója kifogásolja a magyarországi projektek Európai Unió általi finanszírozását. Véleménye szerint bizonyíték van arra, hogy az országban visszaélnek az uniós pénzeszközökkel. Úgy véli tehát, hogy azzal, hogy az Európai Unió odaítéli ezeket a pénzeszközöket, támogatja a magyarországi korrupciót. Ebben az összefüggésben vizsgálatot kér arra vonatkozóan, hogy az Európai Unió miért finanszíroz még projekteket Magyarországon, és felveti, hogy esetleg uniós tisztviselők is részt vesznek a csalásokban.

Thank you for your support, G. K.
pro

contra