Par atkārtotu pakļaušanu pārmērīgām policijas pārbaudēm starptautiskajās lidostās sakarā ar Francijas iestāžu, iespējams, nepamatotajām prasībām

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas, ka viņam bieži tiek piemērotas papildu robežpārbaudes un administratīvās kontroles starptautiskajās lidostās Vācijā, jo īpaši atgriežoties no valstīm, kas nav ES dalībvalstis, sakarā ar Francijas iestāžu, iespējams, nepamatotu prasību atkārtoti pārbaudīt lūgumraksta iesniedzēja pastāvīgās dzīvesvietas adresi. Lūgumraksta iesniedzējs paskaidro, ka pēdējo trīs gadu laikā viņš tika pakļauts 22 šādām policijas pārbaudēm Frankfurtes lidostā, taču viņš apgalvo, ka nekad netika informēts, kādēļ šādas pārbaudes ir vajadzīgas un kāda iestāde Francijā ir tās pieprasījusi. Viņš paskaidro, ka katru reizi, kad viņš tiek iztaujāts, Vācijas robežsargs pieprasa izgatavot viņa personas apliecības un pases fotokopijas. Viņš arī iebilst pret policijas eskortu, kas viņam tiek piemērots katrā šādā pārbaudē, t. i., bruņotu policistu pavadību lidostā. Lūgumraksta iesniedzējs ir apmulsis un nesaprot, kur viņam jāvēršas sakarā ar informācijas trūkumu par pārbaužu iemesliem, un tāpēc lūdz palīdzību Eiropas Parlamentam.

Link to the petition

Image with QR code