Οδηγία της ΕΕ για την Ευζωία των Αγελάδων Γαλακτοπαραγωγής

Annamaria PISAPIA
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
The petition was withdrawn by the petitioner
  1. Launched 2012
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

This is an European Citizens' Initiative.

forwarding

Μια Οδηγία της ΕΕ για τη βελτίωση της ευζωίας των 23 εκατομμυρίων αγελάδων γαλακτοπαραγωγής της ΕΕ, τη δημιουργία ίσων όρων ανταγωνισμού και την εγγύηση ελάχιστων προτύπων που επιτρέπουν βελτιώσεις όπως ήδη παρατηρείται με τη νομοθεσία για τους χοίρους και τα πουλερικά. Επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε και να κινητοποιήσουμε τους Ευρωπαίους πολίτες να ζητήσουν μια ειδική Οδηγία που να εγγυάται την καλύτερη μεταχείριση των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής. Με την υποβολή του αιτήματος στην Κομισιόν μέσω της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών, μπορούμε να μεταφέρουμε την επιθυμία των πολιτών για την αλλαγή πολιτικής σχετικά με την καλή διαβίωση των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής. Το αίτημά μας εστιάζεται στη δημιουργία στοχευμένης νομοθεσίας που θα καλύπτει τέσσερις βασικούς τομείς για την ευζωία των αγελάδων με βάση τις αρχές Ποιότητας Ευζωίας® της ΕΕ: Καλή στέγαση – Καλή υγεία – Καλή διατροφή – Κατάλληλη συμπεριφορά

Thank you for your support, Annamaria PISAPIA

openPetition international