Construction

însoțită de 162 de semnături, privind îmbunătățirea condițiilor ansamblului rezidențial din Planas del Rey, din municipalitatea Pratdip, Catalonia (Spania)

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1 supporter 1 in European Union

Collection finished

1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul condamnă neglijarea de către autoritățile municipale a unui ansamblu rezidențial privat din Planas del Rey. Petiționarul afirmă că de când Curtea Supremă de Justiție din Catalonia a hotărât în 2016 că Unitatea pentru conservare urbană, responsabilă cu întreținerea ansamblului rezidențial menționat anterior, funcționa ilegal și a solicitat dizolvarea ei imediată, administrația municipală din Pratdip a neglijat lucrările de întreținere a ansamblului rezidențial privat din Planas del Rey. Potrivit petiționarului, situația este deosebit de îngrijorătoare din perspectiva riscurilor asupra sănătății, igienei și siguranței publice și având în vedere că aparent, ansamblul rezidențial este construit într-o zonă de risc, din cauza proximității sale față de centrala nucleară Vandellós. Petiționarul solicită Parlamentului European să ia toate măsurile necesare pentru remedierea acestei situații, pentru a reintegra ansamblul rezidențial în municipalitatea Pratdip.

Link to the petition

Image with QR code