Verwaltung

By Michel Simixis (Belgian) on a proposal for Treaty Reform in view of dealing with the Covid-19 caused economic crisis

Michel Simixis
1 Supporter 1 in Europäische Union
Collection finished
  1. Launched May 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja selgitab, et Covid-19 kriisi ja juba enne seda valitsenud majandusprobleemide tõttu võib tekkida 40 % tööpuudus ja hüperinflatsioon. Tema arvates peaks EL tegema probleemi leevendamiseks aluslepingus muudatused, millel on kolm järgmist lahutamatut komponenti: fiskaalliidu loomine, ELi tagatud üldine miinimumsissetulek ja neutraalne ELi sõjavägi. Petitsiooni esitaja põhjendab, et fiskaalliitu on vaja nende poliitikameetmete üldiseks rahastamiseks. Kuid ta usub, et see on poliitiliselt elujõuline ainult siis, kui see on seotud ELi rahastatud miinimumsissetulekuga, et vältida ühiskonnas natsionalistlike suundumuste põhjustatud vastumeelsust. Miinimumsissetuleku vajadust suurendavad hüperinflatsioon ja töötus ning tehisintellekti revolutsiooni tagajärjed. Petitsiooni esitaja arvates peaks kokkuleppe osa olema ka neutraalne ELi sõjavägi.

Thank you for your support, Michel Simixis

openPetition international