Borgerhout verdient zijn Reuzenpark, nu!

Petition is addressed to
Stadsbestuur Antwerpen

1,235 signatures

Petitioner did not submit the petition.

1,235 signatures

Petitioner did not submit the petition.

  1. Launched 2022
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Failed

09/12/2022, 19:35

View document

Beste ondertekenaar van de Reuzenparkpetitie,

Ondertussen hebben meer dan 260 personen onze petitie getekend, wat wil zeggen dat we over de helft zijn van ons (voorlopige) doel. Dat wil ook meteen zeggen dat als elk van jullie nog 1 iemand kan overtuigen om ook te tekenen, we de 500 handtekeningen snel bereiken en we ons doel kunnen verhogen naar 1.000 ondertekenaars. Laat ons dit samen proberen waar maken.

Naast het ondertekenen van de petitie kan je ook nog op andere manieren onze eisen steunen. Dit kan je oa. doen door een affiche aan je raam te hangen, de petitie te delen op je sociale media, mee te helpen aan onze actie op 2 oktober, de komende weken mee flyers te verdelen of rond te gaan in je straat met de petitie.

Help je graag mee? Kom dan op dinsdag 13 september om 20u ook naar onze buurtvergadering in De Kompaan (Sergeyselsstraat 16 te Borgerhout) of stuur een mailtje aan reuzenpark@gmail.com.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Werkgroep Reuzenpark, Borgerhout


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now