Rajon : Groningen
Mbrojtja e minoriteteve

Help Nune en Davit in hun geboorteland Nederland te mogen blijven!

Peticioni drejtohet tek
GKV Groningen-Oost
29.594 mbështetësit
74% arritur 40.000 për objektivin e mbledhjes
 1. Filluar janar 2021
 2. Mbledhja akoma > 4 muaj
 3. Nënshtrim
 4. Dialog me marrësin
 5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Nune van 9 en Davit van 7 zijn in Nederland geboren nadat hun ouders in 2011 vanuit Armenië naar Nederland zijn gevlucht omdat het voor hen daar niet meer veilig was en is. Hun asielaanvragen in Nederland zijn helaas afgewezen.

Ze hebben in 2019 een beroep gedaan op de kinderpardonregeling. Dit is in 2019 afgewezen. Ook na het indienen van een bezwaarschrift wordt in december 2020 negatief beslist. Reden zou zijn dat het gezin een tijd uit beeld is geweest Ze wonen echter bijna 9 jaar op hetzelfde adres in Groningen.

De negatieve beslissing is een harde klap en totaal niet in overeenstemming met de belangen van Nune en Davit. Geldt er voor hen dan geen pardon?

Daarom pleiten wij in deze petitie; 'Laat ze na bijna 10 jaar in Nederland te zijn ook in Nederland mogen blijven in het belang van de kinderen!'

Er loopt op dit moment nog een beroep bij de rechtbank Groningen.

Laten we als betrokkenen die er veel zijn in Nederland bezwaar tegen uitzetting van dit gezin steunen door de petitie te tekenen.

arsye

Helpen dat de kinderen in hun geboorteland mogen blijven

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Jan Jaap nga BH Groningen
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

lajm

Deze mensen kun je niet terugsturen , mensen en vooral kinderen laten wortelen in een land en dan na jaren hun terugsturen, dat kan echt niet!!! Of je stuurt terug na een kort verblijf maar niet na jaren !!!!

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

 • Hj

  13 orë më parë

  Ter wille van de mensheid ... wetten zijn voor mensen, niet wij voor wetten

 • 13 orë më parë

  Ze horen hier

 • 13 orë më parë

  Ik vind het erg belangrijk dat deze kinderen in hun geboorteland blijven

 • 2 ditë më parë

  omdat het echte Groningse kinderen zijn!

 • Bv

  2 ditë më parë

  Kinderen geboren in Nederland en hier een leven opgebouwd horen thuis in Nederland!

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/nl/petition/online/help-nune-en-davit-in-hun-geboorteland-nederland-te-mogen-blijven/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International