Rajon : Turnhout
Siguri

Leeuwerkstraat & Heieinde: Teken voor veiligere straten!

Peticioni drejtohet tek
Gemeente Oud Turnhout
236 Mbështetëse

Mbledhja mbaroi

236 Mbështetëse

Mbledhja mbaroi

  1. Filluar shkurt 2024
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani