Rajon : Vjena
Shëndet

Gegen die Schließung der Augenabteilung im Donauspital

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Bürgermeister Dr. Michael Häupl
435 mbështetësit 295 në Vjena
Kërkuesi nuk e ka paraqitur peticionin.
  1. Filluar 2016
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

kurs kohe

435

Nënshkrime totale

295

nënshkrimet Vjena

0

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

02.11.2016

dita më e suksesshme e peticionit

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

57%

vjen nga Austria

52%

vjen nga Vjena

2%

vjen nga Bezirk Gänserndorf

0%

vjen nga Verwaltungsgemeinschaft Bad Saulgau

Më shumë për temën Shëndet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International